Når du handler hos oss, aksepterer du våre vilkår og betingelser! De finner du her. Lurer du på noe, ta kontakt på hallo@kleskompaniet.no!

1) Leveringstid
Vi sender pakker alle dager postkontoret er åpent.

T-skjorter av merket Ludicrum.
Alle t-skjorter i Ludicrum-serien er bestillingsvare. Ludicrum får spesialprodusert sine egne T-skjorter, så hver T-skjorte med egendesignet trykk er et eksklusivt klesplagg – spesielt tilpasset Ludicrummerne der ute i den store, vide verden!

Dette er grunnen til litt forlenget leveringstid på Ludicrums produkter. Siden vi ikke forhåndstrykker designet (slik at enhver Ludicrummer skal få velge sitt design på en T-skjorte i sin størrelse) må hver T-skjorte trykkes på bestilling. Kun det beste er godt nok for en Ludicrummer.

T-skjorter av andre merker
For å føre en bærekraftig produksjon, fører vi kun noen ferdig trykte lagervarer, men stort sett lager vi trykk på forespørsel. Av våre aktuelle produkter har vi plaggene liggende, og i løpet av kort tid trykker og sender vi avgårde ferdig produkter.

2) Leveringsalternativer
Varene sendes til deg med Posten. I de alle fleste tilfeller bruker vi esker eller poser som passer i postkassen din.

3) Frakt og gebyr
Vi opererer med fri frakt på Ludicrum-merket og fast frakt på alt annet. Vi sender varene som brev med Posten. På etterspørsel er det også mulig å få tilsendt varene som pakke med Posten, hvor du betaler frakt etter postens til enhver tid gjeldende satser.

4) Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi oss skriftlig melding via e-post (hallo@kleskompaniet.no) eller brev om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

5) Angrerett
I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen du mottok varen og 14 dager fremover. Dvs. at du har 14 dager på å si ifra at du ønsker å benytte deg av angreretten, og ytterligere 14 dager på deg til å sende varen tilbake til oss. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema (som lå vedlagt i forsendelsen), du må selv dekke returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium, utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven. Angreretten gjelder ikke ved spesialbestillinger hvor en vare er tilpasset etter kundens ønsker.

Returkostnader dekkes av kunden hvis ikke annet er avtalt. Returer kan ikke sendes i oppkrav. I slike tilfeller vil ikke pakken bli hentet ut, og posten vil returnere den tilbake til avsender. Hvis varen ikke kan sendes med vanlig postgang, er kostnaden for retur ca det samme som du betalte i frakt for varen.

SKJEMA FOR ANGRERETT KAN SKRIVES UT HER

6) Uavhentede pakker

Uavhentede pakker blir belastet med 500,- til dekking av postens gebyrer og ekspedisjon.

Alle returer og reklamasjoner varsles via e-post til hallo@kleskompaniet.no. Når vi mottar denne e-posten vil vi kontakte deg for å avtale hvordan returen gjennomføres på best mulig måte for begge parter.

OBS: Ved retur som skyldes opphevelse av kjøp av Ludicrum-produkter SKAL det mottatte Certificate of Authenticity returneres til Ludicrum sammen med t-skjorten, på de(n) produktet/produktene dette gjelder.

7) Betaling

Betaling gjøres med

  • Med PayPal kan du betale både med din paypal-konto og med betalingskort som VISA, MasterCard og American Express.
  • Til kortbetaling og Vipps benytter vi oss av Bambora. Det er en samarbeidspartner av DNB som leverer sikre betalingsløsninger.
  • Kortbetaling med Stripe

 

 

Betaling skjer ved den valgte betalingsløsningen i kassen. Kleskompaniet  opererer med forhåndsbetaling, se avsnitt 1 Vilkår og betingelser (dette skrivet).

8) Personvern, sikkerhet og personopplysninger
I forbindelse med bestillingen, godtar du som kunde at vi kan lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Ludicrumedia vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Ifølge loven om personvern, har du rett til innsyn til data om deg selv, og all tilgjengelig informasjon om deg finnes i portalen. Om du har registrert bruker, kan du logge inn for å få oversikt over denne selv. Vi forbeholder oss retten til å bruke din e-post for å sende deg nyhetsbrev og annen markedsføring. Ønsker du å endre opplysningene eller melde deg på eller av vårt nyhetsbrev, kan du sende en mail til hallo@kleskompaniet.no.

Privacy Policy

9) Cookies/informasjonskapsler
Denne siden benytter informasjonskapsler for å gi deg en bedre tjeneste. Dette gjør vi bl.a. via Google Analytics som lagrer bruk av vår nettbutikk, men ingen personlig informasjon. Hvis du ikke ønsker dette, kan du lese mer om hvordan du unngår eller sletter dette på www.nettvett.no.

Cookie Policy

10) Kontakt oss
Har du spørsmål er vi tilgjengelige i på e-post hallo@kleskompaniet.no, og vi vil svare ved første anledning.

Eier og administrator av merkevarene Kleskompaniet, KristenMannsBlod, Dyrevennene på Heklefjell og Ludicrum er Ludicrumedia AS:

Ludicrumedia AS
Org. nr.: 918836055

Kleskompaniet by Ludicrumedia AS
Fangebakken 24,
1788  Halden, Norway

Telefon: 957 82 076
E-post: hello@ludicrumedia.com