Nytt nyhetsbrev med 20% rabatt!

Med to klesmerker i full vigør, og flere på vei, er det greit å holde folket oppdatert. Det vil stadig dukke opp nyheter blant klesmerkene og -produktene våre, det vil komme kampanjer, tilbud og rabatter, og vi vil selvfølgelig at DU skal få dem med deg!

Derfor anbefaler vi deg å melde deg på nyhetsbrevet her og nå. Ikke bare blir du den første som kan få se Ludicrumnyheter, få rabattkoder og -tilbud rett i innboksen eller sniktitte på nye produktserier – du får også tilsendt en rabattkode som gir deg 20% på hele din første ordre etter du har meldt deg på nyhetsbrevet. Rabattkoden gjelder alle produkter på kleskompaniet.no, med unntak av de som allerede er på salg. Klar for 20% rabatt? Fyll ut skjemaet under, velg om du vil motta nyheter for alle eller spesifikke klesmerker, og klikk på knappen, og vipps… 20% rett i mailboksen!

 

* påkrevde felterVelg hvilke klesmerkerdu vil ha nyheter om:


OBS: Har du ikke fått noen mail? Sjekk spamboksen din. Ligger den ikke der, og du har fortsatt ikke fått noen? Send en mail til hallo@kleskompaniet.no, så skal vi få fikset opp! Det kan også være lurt å legge til e-postadressen vår hallo@kleskompaniet.no i adresseboken din!

Legg igjen en kommentar