Møt Ludicrum på FIFA4REAL!

Østfold bedriftsidrettskrets har satt i gang et nytt kult konsept: FIFA4REAL, konkurranse som kombinerer FIFA-spilling på PlayStation og fysiske straffesparkkonkurranse! Kule premier, masse folk, god stemning – og Ludicrum og Kleskompaniet er i høyeste grad med!

Kleskompaniet, med merket Ludicrum i spissen, er tilstede under hele arrangementet! Du kan med andre ord få kjøpt kule klær i tillegg til å vise fram både Panenkaen og fingerferdighetene dine på PlayStation.

Ludifox, Ludicrums maskot, ville også være med, og arrangerer konkurranse: Alle deltagere og besøkende kan delta i Ludicrums revejakt; et kodebasert rebusløp hvor alle som løser rebusen og sender inn sitt løsningsord er med i trekningen om gavekort av valgfrie Ludicrumprodukter!

Ikke bare det: Kleskompaniet – gjennom moderselskapet Ludicrumedia – fikk det ærefulle oppdraget å lage logoen til arrangementet, og stå for crew-klær og draktsett til vinnerlaget!

Så hva venter du på? Meld deg på, finpuss fingerferdighetene og tren deg opp til å bli en straffesparkekspert, så kan du vinne kule premier (førstepremien er et reisegavekort på sportsreise verdt 32.000 spenn fra Steve Perryman Sportstravels!!!) og hilse på oss i Kongstenhallen 9. februar! Vi ses!

PS: Mens du venter på avpsark i FIFA4REAL, kan du varme opp med Ludifox’s fotballquiz! Er du en ekspert på fotballklubbers dyrerelaterte kallenavn, kan du bli en av to heldige vinnere som vinner et gavekort på et valgfritt Ludicrumprodukt!

PFrist for påmelding er 30. januar, så kjapp deg! Påmelding skjer via Bedriftsidrettens nettsider:

Legg igjen en kommentar