made in halden logo

Designene du finner på Kleskompaniet er laget i Halden. Kleskompaniet driftes i Halden. Av stolte Haldensere. Da skulle det bare mangle om vi ikke gjør litt stas på egen by i en egen klesserie!

Made in Halden passer for

deg som er glad i Halden…

deg som er en stolt Haldenser…

deg som vet at man må kjøre gamlebrua!

HEIA HALDEN!For Haldensere og Halden-fans!

Iddefjordens pryd. Den eneste byen nevnt i Norges nasjonalsang. Norges fineste festning. Selvfølgelig heier vi på Halden.

Norge starter i Halden, blir det sagt. Det samme kan sies om Kleskompaniet; to haldensere startet selskapet fordi de hadde jobbet sammen tidligere, og ønsket å fortsette å jobbe sammen. Som et varehus med egendesignede klesmerker skulle det bare mangle om ikke det kom en serie tilegnet byen vi bor, jobber og lever i. Heia Halden!

Musikkbyen HaldenHalden Rock City

Halden har en lang musikkhistorie med rockemusikk som fokus, og ble kalt “Norges Liverpool”. Sjekk ut “Halden – Norges Liverpool”-dokumentaren fra NRK for mer…

Mange av Haldens musikere starter karrieren på institusjonen Rockehuset, som gjennom historien har gått fra villa til bomberom. Uansett hvor det er; Halden har fått en god porsjon rock takket være Rockehuset, og vil for alltid være Halden Rock City!

Grensebyen HaldenMed kjøtthandel som nærmeste nabo!

Når en Haldenser får lønn, bærer det ofte over grensa til svenskenes prisgunstige mathandel. Etter E6 ble bygget ut, ble det laget en ny to-felts bro over til Sverige, men som alle haldensere vet, og Østfold-komiker og kleskompaniet-favoritt Martin Beyer Olsen så tydelig sier det i parodilåta “Hællæ”:

Du må jo kjøre Gamlebrua!

Idrettsbyen HaldenFra norgesmestere til verdensmestere...

Halden har en stolt idrettshistorie. Kvik vant Norgescupen i fotball i 1918, og har vært i to finaler utenom seieren. TTIFs guttelag tok hjem Norway Cup i 1973. Halden Topphåndball gjør det bra i landets øverste divisjon, Comet Hockey herjer på isen, og både svømmere og orienteringsløpere fra Halden er fryktet utenfor Norges grenser. Idrettsmangfoldet i byen stopper ikke der, med skytterforening, basketball, tennis, styrke og kampsport som noen eksempler på alle idrettsklubbene som utgjør idrettsbyen Halden.

Til ære for den positive idretten i byen har vi laget et par Heia Halden-varianter man som stolt Haldenser kan ha på seg på idrettsarrangementer!

Made in Halden: Alle produkterFor stolte haldensere og Halden-fans!

Gavekort

Enter Giftcard Value:

Heia Halden Lue

kr 79,00

Følg Made in Haldeni sosiale medier...

Følg kleskompaniet i sosiale medier for å få nyheter i Made in Halden-serien først, og bruk emneknaggen #madeinhalden for å vise fram dine produkter.

Meld deg på kleskompaniets nyhetsbrev for å få tilbud, spesialrabatter og alle de viktigste produktnyhetene først!