Klesmerket Ludicrum består av egenproduserte T-skjorter med eget humoristisk, satirisk eller til og med fornærmende design!

Ludicrum passer for

deg som liker å samle…

deg som liker det litt eksklusive…

deg som tør å si det som det er…

Konsept: #1in10T-shirts!

Konseptet #1in10 T-shirts bygger på ønsket om å lage noe ikke alle har. Derfor produseres alle våre design i maksimalt 10 opplag. Først til mølla får først T-skjorte.

Når du kjøper en T-skjorte fra Ludicrum, kan du være sikker på at du er en av maksimalt 10 personer i verden som har en slik Ludicrum T-skjorte. Som ytterligere bevis før du også med et garantibevis (Certificate of Authenticity) for hver T-skjorte du kjøper!

Vi lager hver T-skjorte på bestilling, så selv om vi kun lager 10 av hver, kan hver enkelt kunde velge sin ønskede farge og størrelse.

Ludicrum Certificate of Authenticity demo
Eksempel på garantibeviset (Certificate of Authenticity) som følger med hvert eneste Ludicrumprodukt.

Gaven til en som har alt…

Kjøp en Ludicrum T-skjorte som gave til en du er glad i, en som har alt, eller en du kanskje vil fortelle noen sannhetens ord… Når du handler, kan du selv sette hvilket navn som skal stå på garantibeviset (altså eieren av T-skjorten)!

Hvis du vil la gavemottageren bestemme selv hvilken T-skjorte han skal kjøpe, kan du også kjøpe et Ludicrum-gavekort som kan brukes på valgfrie produkter i nettbutikken!

Scroll videre for å se alle Ludicrum-produktene du kan kjøpe, eller bruke et gavekort på!

Kjøp et Ludicrum-gavekort

Kjøp et Ludicrum-gavekort

Gi bort en Ludicrum-T-skjorte til en du er glad i, en som fortjener det, eller en som trenger et par sannhetens ord… Gavekortet er digitalt og kan sendes på e-post til mottageren, eller du kan skrive det ut å gi det personlig.

LudicrumprodukterFra fornærmelser til satire...

Gavekort

Enter Giftcard Value:

High Five

kr 399,00

Photosynthesis

kr 399,00

Poop jokes

kr 399,00

Sexual Chemistry

kr 399,00

Wifes voices

kr 399,00

You, sir

kr 399,00

Vi er alle Ludicrummere!#1in10tshirts to show it off!

Vi anser oss som et lite samfunn med stolte brystkasser! Vis fram din ved å bruke hashtagen (eller, “emneknaggen” på norsk) #1in10tshirts i sosiale medier!

For å følge likesinnede i Ludicrums samfunn, se produktnyheter og få artigheter i strømmen din, sleng deg med Ludicrum i sosiale medier, og meld deg på nyhetsbrevet for unike tilbud kun til dere Ludicrummere!