Vår første barnekolleksjon! Møt bestevennene Oliver Rev og Henry Bjørn Stanton som bor på Nåløya. Midt i øya ligger det høye Heklefjell, der alle dyrevennene til Oliver og Henry bor. Bli kjent med alle dyrevennene og bli med dem på mange sprell og eventyr!

Dyrevennene på Heklefjell passer for

barn som er glad i dyr…

barn som liker eventyr…

både de minste og største barna…

Bli kjent med Dyrevennene på Heklefjell

Henry

Henry Bjørn Stanton flyttet til Nåløya hvor han raskt fant sin nye bestevenn, Oliver Rev. En godmodig, snill bjørn som litt for lett blir med Oliver på revestreker.

Oliver

Oliver Rev har bodd på Heklefjell hele sitt liv, og fant fort den lille morsomme bjørnen som flyttet dit. Denne lille luringen er drivkraften bak de fleste rampestrekene – og eventyrene – dyrevennene finner på!

William

Løven William er en beskjeden, men artig skrue, som elsker å henge på Olivers revestreker.

Herman

Det lille pinnsvinet er den minste krabaten på Heklefjell, og er ofte litt bekymret når Oliver setter i gang en ny revestrek. Heldigvis er Ibelin Tiger flink til å passe på ham!

Ibelin

Ibelin Tiger er en liten tøffing, som ofte fyrer opp Oliver når nye revestreker er på gang. Heldigvis er hun ikke bare tøff, og tar seg av Herman når eventyrene på Heklefjell blir skumle!

Eline

Eline er kanskje en valp, men er fortsatt eldst av dyrene på Heklefjell. Som en god gjeterhund tar hun vare på den lille flokken, og prøver å begrense Oliver Rev når rampestrekene tar av.

Noe for alle!

I Heklefjell-kolleksjonen finnes noe for alle. For de minste har vi kleskompaniets egne bambusbodyer, for de litt større har vi myke T-skjorter og hettegensere, og for de ekstra lekne finnes det både spill og klistremerker!

Dyrevennene på Heklefjell-produkterSpill, lek og vis fram dine favoritter blant dyrevennene på Heklefjell.

Gavekort

Enter Giftcard Value:

Følg med dyrevennene på HeklefjellKlare for nye eventyr!

Siden de lure dyrevennene på Heklefjell stadig finner på nye eventyr og revestreker, kan det være lurt å følge med på dem!

Følg kleskompaniet på Facebook og Instagram for å få siste nytt først, og ikke glem å melde deg på nyhetsbrevet for å få en 20% rabattkode, samtidig som du blir den første som før vite om kampanjer, tilbud og nye produkter i Heklefjell-kolleksjonen!