Julesalg på kleskompaniet

Det er snart tid for å hanke inn de siste julegavene! Det kan vi anbefale å gjøre på kleskompaniet.no mellom 1. og 22. november, for da er det julesalg og 20% på hele nettbutikken!

20% salg på hele nettbutikken? Ikke verst!

Nei, det er vi enige i! Det betyr for eksempel at du kan få de unike T-skjortene i Ludicrumkolleksjonen for 319 kroner! Og klarer du ikke velge, er det 20% på Ludicrumgavekort også, som i tillegg gir mottageren gratis frakt!

Men Ludicrumkolleksjonen passer vel ikke for barn…?!

Nei, Ludicrum er nok for de litt voksne barna! Trenger du gaver til de aller minste, kan vi anbefale våre bodier i 100% bambus! Pustende, temperaturjusterende og myke. Snart er barnekolleksjonen “Dyrevennene på Heklefjell” lansert også, med mange fine barneklær med motiver av kompisene Oliver Rev og Henry Bjørn og alle vennene deres.

Oi, kult med barneserie. Når kommer den?

“Dyrevennene på Heklefjell” er planlagt lansert sammen med julesalget! Det betyr altså 1. november (notér deg datoen et sted).

Notere? Har ikke penn… Hvordan skal jeg huske julesalget deres?

Da synes vi at du skal melde deg på nyhetsbrevet vårt. Da vil du bli påminnet julesalget, og at vi skal på julemarkedet i Fredriksten Festning – er du i Halden på den tiden anbefaler vi deg å stikke innom oss for å sjekke ut klærne i den virkelige verden også!

Ikke bare det: Blir du medlem av nyhetsbrevet får du en rabattkode i innboksen din du kan bruke på kleskompaniet.no, som gir deg 20% rabatt på hele ditt første kjøp allerede nå! Du er også av de første som får spesialtilbud, nyheter om lanseringer og kampanjer. Meld deg på nå (bruk skjemaet under), så ses vi til salg!

* påkrevde felterVelg hvilke klesmerkerdu vil ha nyheter om:


OBS: Har du ikke fått noen mail? Sjekk spamboksen din. Ligger den ikke der, og du har fortsatt ikke fått noen? Send en mail til hallo@kleskompaniet.no, så skal vi få fikset opp! Det kan også være lurt å legge til e-postadressen vår hallo@kleskompaniet.no i adresseboken din!

Hjelp: Hvordan bruker jeg rabattkoden min?

Legg igjen en kommentar