En smakebit fra “Made in Halden”-serien

Halden, kjent som “Norges Liverpool” med en bred og lang rockehistorie, har overlevd slagordet “HALDEN ROCK CITY” lenge. Så lenge, at det er på tide det får sitt eget emblem, og egen T-skjorte!

Derfor gir vi dere en liten smakebit her, på det aller første publiserte produktet i Made in Halden-serien: T-skjorten “Halden Rock City”, med kleskompaniets egendesignede logoemblem!

Vi synes det ble rimelig kult! Hva synes dere?

Som første smakebit klemmer vi til med et lanseringstilbud: HALDEN ROCK CITY er tilgjengelig for kun 179,- hele oktober! Skaff deg ditt eksemplar NÅ! (PS: Lages på bestilling, forvent derfor noen dagers leveringstid!) Rock on! Ta meg til produktet!

Ikke bare det, Halden Rock City-emblemet er også tilgjengelig som hettegenser! Kjøp nå for lanseringspris 319,-!

Pssst: Brukt opp lønninga på vinyl alt? Du har fortsatt sjansen; HALDEN ROCK CITY T-skjorta vil være tilgjengelig til den samme prisen under julemarkedet! Sørg for å besøke oss i boden vår mellom 23. og 25 november på Fredriksten Festning, og meld deg på nyhetsbrevet vårt for å bli påminnet å dukke opp:

* påkrevde felterVelg hvilke klesmerkerdu vil ha nyheter om:


OBS: Har du ikke fått noen mail? Sjekk spamboksen din. Ligger den ikke der, og du har fortsatt ikke fått noen? Send en mail til hallo@kleskompaniet.no, så skal vi få fikset opp! Det kan også være lurt å legge til e-postadressen vår hallo@kleskompaniet.no i adresseboken din!

Legg igjen en kommentar