Det er med stolthet vi lanserer et nytt varemerke; kleskompaniet!

Ludicrumedia AS ble startet som et selskap for å tilby sin erfaring med digitale tjenester innen web- og grafisk design, webutvikling, nettbutikker, WordPress og grafisk profilering, men ikke minst for å drifte klesmerket Ludicrum, en nettbutikk med eksklusive T-skjorter med satirisk og humoristiske budskap.

Gjennom et hyggelig sponsorsamarbeid med Halden Håndballforening, har vi med klesdriften vår kunne tilby avtaler for produksjon av supporterutstyr og leie av nettbutikk for salg, og vi måtte ha et fornuftig sted å promotere og selge dette. I tillegg til supporterutstyr, har vi mange klesideer, med en serie barneklær hvor en av de første forslagene til Ludicrumreven blir akkompanjert av bjørnevennen sin, og en mer lokalpatriotisk serie med Halden-tøy (som fort kan bli utvidet).

Etter et produktivt idémøte landet vi på det klassiske navnet kleskompaniet. Det nye domenet kleskompaniet.no ble innhentet, og hit har du tydeligvis funnet veien! Vi ønsker deg velkommen, og håper Kleskompaniet kan tilby noe som passer dine interesser.

Hvis du har en idé om andre klær eller klesserier, er vi lutter øre! Send oss en e-post med dine forslag!